Rólunk

A Molett Fashion története


2012-ben vágtunk bele először a ruházati kiskereskedelembe, amikor megnyitottuk plus size üzletünket Sopronban. Az első 2-3 év után már éreztük, hogy az igazán nagy sikerek nem a butikban, hanem a weben várhatnak ránk. Ekkor elkészíttettük első webáruházunkat az üzlet mellé.

Hamarosan ezután Sopronból Budapestre költöztettük szenvedélyünket, eleinte még plus size nagykereskedésként. Ez idő alatt számos remek kapcsolatot építettünk nagykereskedőkkel több országban is. Viszont a csodálatos kapcsolatot vásárlóinkkal a Facebook-nak köszönhetjük. Molett Fashion plus size csoportunkat azért indítottuk el, hogy újra visszatérjünk a kiskereskedelembe, viszont egy olyan felületen, ahol közel kerülhetünk vásárlóinkhoz.  

Óriási büszkeséggel tölt el minket, hogy a csoportnak ma már több, mint 28.000 tagja van, és továbbra is hetente 30-40 új taggal növekszik. A csoport működéséről és a vállalkozási modellről a DUOL cikkében még többet olvashatsz.

A csoportot kiegészítvén korábbi fejlesztőinket újra megbíztuk, immár egy prémium webáruház elkészítésével annak érdekében, hogy vásárlóink a legmodernebb felületen rendelhessék meg új ruháikat.


A minőségi molett ruhák webáruháza


Már első üzletünknél is fontos volt számunkra, hogy vásárlóinkat minőségi ruhadarabokkal szolgálhassuk ki. Tudjuk, hogy a nagyméretű ruhák esetében még inkább szükség van modern, fiatalos és trendi darabokra.

Webáruházunkban kizárólag prémium minőségű ruhákat találhatsz és az a célunk, hogy hetente frissített, vadiúj kollekciókkal te is megtaláld azokat a fiatalos és modern ruhadarabokat, amelyek nem csak tetszenek, de még jól is érzed magad bennük.

Bármilyen kérdés, kérés esetén örömmel állunk rendelkezésedre.