Molett ruha vásárlási tippek, hogy elkerüld a rossz vételeket

Black Friday, Karácsonyi szezon. Az év vége felé haladva egyre több helyen találkozhatsz leárazásokkal, kedvezményekkel. Azt biztosan észrevetted, hogy sokszor érdemes óvatossággal kezelni az óriási 60-80%-os akciókat.

Te is biztosan tudod, mi büszkén valljuk, hogy nem az a cég vagyunk, akinél minden héten akció van. Örömmel tölt el minket, hogy ilyen lojális és nagyszerű vásárlóink vannak, akiknek köszönhetően hétről-hétre hozhatunk új kollekciókat.

Mai cikkünkben javaslatokat adunk arra, hogyan kerüld el ebben az időszakban is a rossz vételeket.

Amire mindig érdemes figyelni, a Mérettáblázat

A webshopos ruhavásárlásoknál sokak nagy félelme, hogy a rendelt ruhák mérete nem lesz jó és küldheti vissza a kinézett darabokat. Természetesen ma már egyértelmű, hogy ekkor a ruha árát visszakapja a vásárló, azonban ennek ügyintézése plusz aggodalmat és fáradtságot jelent.

Ezért azt javasoljuk, hogy rendelések előtt mindig nézz rá a mérettáblázatra! A Molett Fashion webshopba minden ruha úgy kerül fel, hogy pontosan lemérjük, így nem térhet el a ruha mérete a mérettáblázatban megadottaktól.


Webshopunkban megtalálható mérettáblázat. 


Ha egy ruházati webshopban nem található mérettáblázat, vagy láthatóan nem frissítették egy jó ideje, jóval nagyobb lesz az esély arra, hogy a méret nem fog stimmelni.


A minőséget keresd!

Egy webshopban megérinteni, részletesen átnézni nem tudjuk a ruhát, viszont az anyaga és a képek sokat elárulhatnak. Több szögből, élettelibb képek segítségével könnyedén elképzelheted akár magadon is a kiszemelt ruhadarabot.Ruháinkat mindig több képen mutatjuk be, hogy minden szögből láthassátok. 
Tetszik a képen látható kabát? Nézd meg itt

Javasolt óvatossággal tekinteni az akciókra. A túlzottan gyakori akciózás pontosan azt mutatja meg, hogy a minőség nem elég a látogatóknak a termék megvásárlásához.

További prémium téli ruhákért nézd meg legújabb kollekciónkat!