Molett ruha beszerzés COVID idején

A koronavírus és a lezárások ahogy szinte minden vállalkozást, minket is érintettek.

Ne érts félre, tudjuk, hogy a nagyszerű vásárlói közösségünknek (amibe te is beletartozol) a Facebook csoportnak és a webáruháznak köszönhetően szerencsés helyzetben vagyunk és mélyen együttérzünk azokkal, akik vállalkozása a jelenlegi a körülmények miatt nem működhet. 

Továbbra is mérhetetlenül hálásak vagyunk vásárlóinknak, akik hétről-hétre szívvel várják újabb kollekciónkat. Azért is olyan nagy öröm ez számunkra, mert ennyi év után pontosan tudjuk, milyen felemelő érzés egy új ruha érkezése, első felvétele.


Korábbi cikkünkben írtunk a vállalkozás történetéről, most a részletekbe nem is mennénk bele. Több külföldi, török és lengyel gyártóval, beszállítóval dolgozunk együtt már évek óta, akikkel partneri kapcsolatot alakítottunk ki. Még egy éve ilyenkor örömmel utaztunk ki rendszeresen az áruért, a folyamatos kapcsolattartás sosem okozott gondot. Sőt, a tavaszi és az őszi hullám idején is megoldható volt a rendelések leadása akár videókonferencián. 

Azonban az egyre szorosabb korlátozások és a gyártói döntések megnehezíthetik az árubeszerzést.

Mi az, ami nem rajtunk múlik?

Több üzenetet, megkeresést kaptunk olyan ruhákra, termékekre, amelyeket szinte azonnal megvásároltatok a webshopból. Az árukészlettel kapcsolatban azonban nem minden rajtunk múlik.

Sajnos az elmúlt hónapokban tovább szigorodtak a korlátozások, a partnerekhez történő kiutazást szinte ellehetetlenítve.
A korlátozások mellett a molett ruha piac gyártóinál is egyre nagyobb óvatosság figyelhető meg. Partnereink alacsonyabb számban készítik el prémium minőségi ruháikat, ezért forgalmazóként kevesebbet tudunk hozni. Bármennyire is szeretnénk többet adni, sajnos itt meg van kötve a kezünk.  

Mi is reméljük, hogy hamarosan vége lesz ennek a helyzetnek és gyártóink újra felbátorodnak.

Mi az, amiben továbbra is számíthatsz a Molett Fashion webshopban?

Azt garantálni tudjuk neked, hogy folyamatosan azon dolgozunk, hogy elhozzuk neked a legújabb modern és fiatalos molett divatot. A csoport élőiben, a töltések során továbbra is számíthatsz új ruhákra, amikbe te is első pillantásra beleszerethetsz.

Mi azon dolgozunk, hogy a lehető leghamarabb eljuttassuk hozzád az új ruhákat, a lehető legnagyobb mennyiségben.

Az új kollekciók mellett pedig év eleji akciókkal is várunk! Nézd meg most jelenlegi kínálatunkat!