5 fiatalos plus size trend 2020 őszén, amit érdemes kipróbálnod

Legújabb őszi kollekciónkat úgy válogattuk össze, hogy a megfelelő réteges öltözködés mellett sokoldalú is legyen. Cikkünkben mutatunk neked 5 fiatalos trendet, amit érdemes kipróbálnod 2020-ban!

Az idei ősz még közel fele hátra van, az igazán hűvös idők előtt neked is itt a lehetőség, hogy néhány trendi darabbal felújítsd ruhatárad.  Az  örökké stílusos egyszínű, főképp sötétebb kabátok, nadrágok és kiegészítők mellé idén újra divatba jöttek a vidám, színes darabok. Válogatásunkban ezekre fókuszálunk. 

5 plus size ruha trend ami szerintünk nagyon menő 2020 őszén:


1. Színes, kényelmes ruhák

A színes, vidám mintázatú ruhák nem csak az ősszel, hanem az egész évben népszerűek voltak vásárlóink között. Mi azért szerettünk bele ezekbe a a ruhadarabokba, mert a fiatalos és életteli megjelenés mellett még kényelmes is. Akár munkába járni, akár egy gyors, 15 perces bevásárló körútra is nagyszerű választás lehet. Hosszabb kabátok, kardigánok alá tökéletes lehet. 

A Gajána kék színű ruhával izgalmasabbá teheted a sokszor komor és színtelen őszi reggeleket.


2. Vidám átmeneti kabátok

Mindannyian szeretjük és szükségünk is van 1-1 sötét, elegáns kabátra, főleg így november 1. környékén. De ha igazán őszinték akarunk lenni, a fekete kabátjaink nem a legvidámabb és élénkebb darabjai ruhatárunknak.

Úgy gondoljuk nem csak a nyáron viselhetünk színes, mintás ruhákat. Ősszel és télen is megmutathatjuk mennyire életvidámak vagyunk.  
Idén ősszel ezért nagy kedvenceink lettek a Csenge átmeneti kabátok. A kék színű lepke mintás vagy bármely virágmintás darab örömteli hangulatot és boldogságot sugároz.  


3. Egyedi mintás kardigánok

A réteges öltözködés egyre fontosabb lesz a következő hetekben. A mellények és kabátok mellett előkerülnek a kardigánok is. Az eddigi ruhadarabok alapján már biztosan sejted, hogy a kardigánokból sem az egyszínű, kötött darabokat ajánljuk idén őszre.

A Fáni kardigánok aranyos, egyedi mintái minket az első pillantásra megfogtak. A hosszított, cipzárral és kapucnival kiegészített ruhadarabok színnel tölthetik meg a ködös, szürke napokat.


4. Kényelmes szabadidők otthonra

Idén ősszel több időt kell otthonunkban töltetünk, mint korábban. Otthon pedig a legfontosabb a kényelem. Akár home office-ban, akár hétvégi programok, utazások helyett töltöd otthon az időt, a divatos és fiatalos ruhákat azért nem kell elfelejtened.

Mit szólnál olyan szabadidőkhöz, amik egyben kényelmesek és trendik?

Dobd fel az otthon töltött napokat akár fiatalos arany betétes joggingokkal vagy egy V kivágású, pamut szabadidővel!

Legyél otthon is divatos, nézd meg a legújabb szabadidőket!


5. Ingruhák

Az ötödik fiatalos őszi plus size trend, amit idén javasolunk neked, az nem más, mint az ingruha. Sokan vagytok, akik imádják az elegáns és fiatalos ruhákat, de mellette szeretnétek olyan lazább, akár otthon is viselhető ruhadarabot, amit hasonló örömmel és magabiztossággal viselhetnek. 

A Palmira hosszú ingruhák remekül mennek őszi csizmákkal vagy fekete nadrágokkal, tökéletes réteget jelentenek a felső és a kabát között egy hűvösebb napon.Több hét hátra van még az őszből, használd ki te is!

Reméljük sikerült a fenti trendek között találnod olyat, amivel könnyedén,t eljes szívvel azonosulsz. Ne szomorodj el akkor sem, ha egyes ruhák már nem elérhetőek, minden héten újabb kollekcióval várunk a webshopban.

Kövesd te is az élő videókat privát csoportunkban és csapj le az új kollekcióra a webshopban!